Автор: Кристиян Шкварек, Труд Следвайте Гласове в Телеграм  Текстът е писан преди

...
Автор: Кристиян Шкварек, Труд Следвайте Гласове в Телеграм  Текстът е писан преди
Коментари Харесай

Основната нишка през цялата история на ЛГБТ движението е легализация на педофилията

Автор: Кристиян Шкварек, " Труд "  Следвайте " Гласове " в Телеграм
 

Текстът е писан преди две години:

Днес се организира първият гей церемониал в България отвън София.  Няколко десетки се събраха в Бургас, с цел да засвидетелстват своята битка за това, което назовават „ ЛГБТ придвижване “ (Лесбийки, Гей, Би-сексуални, Транс-сексуални). Млади, образовани, будни хора с откровено положителни намерения, които нямат никаква визия, че:

  " Бащата на ЛГБТ идеологията " (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички типове полови връзки, както и изпратил през 1977-ма публична петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското държавно управление, настояваща за заверка на педофилията. 

" Майката на ЛГБТ придвижването " Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита отбрана освен на педофилията, като учителя си Фуко, само че и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за промяна на пола при деца. 

Основополагащият документ на ЛГБТ придвижването е есето от 1984-та година " Thinking Sex " на Гейл Рубин, като почти 1/3 от него е отдадена на въпроса с връзките сред млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е " не по-различно от усета към друг тип сладолед, напитка или цвят ", и следва да бъде нормализиранo. Пак дублирам, че този документ е публично считан от самото ЛГБТ придвижване за основополагащ и се преподава в курсовете по " Queer Studies ". 

Основоположникът на Транс придвижването - Пат Калифия, посвещава съществена част от активизма си на...познахте и може би към този момент става скучно - нормализирането на педофилията, като пази нейната декриминализация в голям брой публикации и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ доктрина и цитира като евангелие измежду транс придвижването. 

Всеки един от тези хора и техните есета и работа са изцяло публично поддържани, рекламирани и представени от самото ЛГБТ придвижване. Те сами ги назовават свои " татковци " и създатели. 

Мога да продължа с лекцията по история с още много точки, както и да развия доста горните, само че ще стане прекомерно повтарящо се. Защото има една съществена нишка, една линия, която не стопира през цялата история на модерното ЛГБТ придвижване и свързва всеки неин клон, всеки неин мъдрец и всяко нейно еволюционно развиване. Изброих го задоволително доста пъти горе, с цел да се сетите кое е то: това да се възстановява и легализира безусловно всеки тип полово избавление, стигайки най-после и до педофилията.

За страдание хората, които всеобщо вървят на " свежия и радостен церемониал на дъгата " си нямат хал хабер от това, тъй като не четат и не се образоват какво аджеба въобще са решили да поддържат. То им наподобява свежо, положително и хуманно, а това им е задоволително. Зад тази обвивка се крие дълга и съответна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка стартира и свършва с желанието за нормализиране, и най-после узаконяване, на нещо злокобно. 

Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на най-малко главно четене и запознаване с " Queer Theory " и цялата история на ЛГБТ придвижването.

Инфо: " Труд "

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР